Spelregels

In Amerika is het al jarenlang een hit, maar vanaf 1 september 2010 gaat ook Nederland eraan geloven; The Online Cupcake Challenge!

Elke maand bakken deelnemers zelf een cupcake met het geheime ingrediƫnt of thema die iedere maand vanaf de eerste van de maand als opdracht gegeven wordt.

Vervolgens heb je 20 dagen de tijd om een cupcake te bakken. Hierover schrijf je dan een artikel met wat foto’s, en dit plaats je op eigen website/blog of hyvespagina. Na de wedstrijdperiode kan er 5 dagen lang gestemd worden op de meest favoriete cupcake. De cupcakebakker met de meeste stemmen wint een prijzenpakket met goodies van de leukste webshops, waaronder Creacake en Cupcakes taart & meer. En last but not least een vintage schortje van Loyoya's Kitchen.

Wat moet ik bij mijn post op mijn website vermelden?
Foto's van je gebakken cupcake. Een kleine omschrijving van je cupcake. De sponsors van de Holland's Cupcake Challenge en een link naar hollandscupcakechallenge.blogspot.com. Verwijs je bezoekers door naar Hollandscupcakechallenge.blogspot.com, zodat iedereen voor je kan stemmen! Het stemmen duurt 5 dagen vanaf de 21 ste van elke maand. De cupcake met de meeste stemmen wint het prijzenpakket.

Is deze cupcake challenge alleen voor de inwoners van Nederland?
Ja, de challenge is alleen voor de bewoners van Nederland.

Ik heb geen website, mag ik dan meedoen?
Natuurlijk, zolang je een email heb, waar ik je op kan bereiken. Gezellig meedoen!

Moet ik elke maand meedoen?
Nee, je hoeft niet elke maand mee te doen.

Hoe moet ik mijn cupcake foto inzenden?
Je stuurt mij een email (hollandscupcakechallenge@hotmail.nl) met de volgende informatie, voor de 20ste van elke maand. Met als onderwerp: cupcake-inzending-jouw naam-(maand). Inzendingen na de 20ste worden niet meer geaccepteerd:

- Je naam of nickname.
- Een link naar je online artikel van je cupcake.
- De naam en beschrijving van je cupake.
- Voeg aan je email je foto van je cupcake toe (mag 2 foto's als je de binnenkant van je cupcake wilt laten zien, is leuk als een vulling hebt gebruikt).

Heel veel succes en veel bak plezier.