Stem op je favoriete cupcake van november

maandag 22 november 2010

Het stemmen gaat weer van start. De inzendingen zijn weer helemaal geweldig. En gelukkig zijn het foto's die jullie inzenden, want ik wilde stuk voor stuk mijn tandjes in jullie cupcake creaties zetten. Heerlijk zien ze er allemaal uit. Jullie hebben zo je best gedaan. Heel erg leuk.

Het stemmen gaat als volgt. Vanaf deze maand kan er niet meer gestemd worden via het reactie formulier. Vanaf nu kan er gestemd worden via een poll, die onder dit artikel is te vinden.

Eén stem per persoon is mogelijk.

Stemmen kan tot en met de 26ste van november.

Holland's Cupcake Challenge wenst alle deelnemers heel veel succes.

Deze cupcake challenge wordt mogelijk gemaakt door onze geweldige sponsors:

Creacake
Surprise pakket

Webshop CreacakeCupcakes taart & meer

Nijntje relief cutter set (2)

1-stuks cupcake plastic box rond 80 x 70mm, 5 stuks

Muffin / cupcake party nut cups polka dots baby pink 25st

Cupcake baking cups colorful hearts 50st

Cupcake Wrappers Baby, Cream 12st

12mm losse acryl strass steentjes, rond (Clear) 20st


Webshop Cupcakes taart & meerLoyoya's Kitchen 

Een vintage schortje


Website Loyoya's Kitchen


Cupcake inzending 1
Naam: Suus
Link: www.suussept.blogspot.com
Beschrijving cupcake: Vervolgens heb ik van rolfondant sinterklaas dingen gemaakt. Je ziet een Mijter met staf, een cadeautje, het grote boek van sinterklaas, en een schoen met een wortel en een verlanglijstje. Voordat ik dit op mijn cupcakjes heb 'geplakt' heb ik ze eerst afgesmeerd met botercrème.  Binnen in de cupcake zittt een laagje chocolade ennnn speculaas deeg samen gebakken in de oven.


Cupcake inzending 2
Naam: Jolien
Cupcake: Chocolade/Speculoos cupcake met stukjes echte speculoos. De cupcake is gevuld met een zoete mandarijncompote met stukjes verse mandarijn. De topping is gemaakt van merengue botercrème vermengd met de schil van een mandarijn en speculoos. Tot slot heb ik er nog knapperige stukjes zelfgemaakte karamel aan toegevoegd! De decoraties zijn gemaakt van fondant.

Cupcake inzending 3


naam: Kayleigh
link: http://kippie-photostuff.blogspot.com/2010/11/sinterklaas-cupcakes.html
Naam en beschrijving cupcake: Sintercupcake: Speculaas Cakejes met een lekkere toef speculaas botercreme! Versierd met kruidnoten en sint schuimpjes.

Cupcake inzending 4
Nickname: Mirtje
Naam en beschrijving cupcake: Strooigoed Cupcake: witte chocolade cupcake met ingebakken kruidnootjes, een toef speculaasbotercrème en versierd met home made strooigoed en chocoladeletters.


Cupcake inzending 5


Nickname: Anne-Lore
Naam en beschrijving cupcake: Ik heb een speculaas cupcake gebakken afgewerkt met een topping van crème au beurre en geplette speculaaskorreltjes.

Cupcake inzending 6


Naam: Glynis en Silvia
Naam en beschrijving van de cupcake:
Sinterklaascupcakes
De sinterklaascupcakes zijn vanillecupcakes met speculaaskruiden, met in het midden een hart van amandelspijs. De topping is speculoosbotercrème met schuddebuikjes en zelfgemaakte marsepeinfiguurtjes als versiering.

Cupcake inzending 7Naam: Saskia
Naam cupcake: Zie ginds komt de cupcake
Beschrijving:Een smakelijke cupcake met speculaaskruiden gevuld met spijs. En een frisse toef van Mon-Chou met  speculoos en een crunch van pepernoten erdoor. En wat niet mag ontbreken een pepernootje op top.

Cupcake inzending 8Nickname: Nicolette
Link: http://cafecreme-n.blogspot.com/2010/11/un-nouvelle-version-des-cupcakes-au.html
Omschrijving cupcake:
Geen eenvoudig thema als je in Parijs woont! Gelukkig is er altijd wel een voorraad speculaaskruiden in huis. En zelfs de HEMA is niet ver voor de speculaasjes!
Voor deze maand een cupcake met speculaas kruiden en een hart van zelfgemaakte amandelspijs. De topping is een swiss buttercream met witte chocolade-koffie ganache.

STEM HIERONDER OP JOUW FAVORIETE CUPCAKE VAN NOVEMBER

Poll: Beste cupcake november

Tussenstand:


Ook een poll maken? klik dan hier

3 reacties:

Anoniem zei

Als stemmen kan tot en met de 26e, waarom kan ik dan nu al niet meer stemmen?!

Holland's Cupcake Challenge zei

@anoniem. Zie nu pas dat mijn blogspot op amerikaanse tijd stond. Heb het veranderd maar de poll blijft zo staan. Ik kan daar nu niets meer aan veranderen. Nummer 2 staat zo ver voor dat deze toch niet meer ingehaald kan worden.

Excuses voor dat, heel vervelend.

sofie zei

Leuk idee zo'n cupcakechallenge, ik heb een paar cupcakes op m'n site geplaatst met link hiernaartoe: http://www.sinterklaastips.com/zelf-aan-de-slag/sinterklaas-cakejes-en-taarten/

Een reactie posten