Winnaar Cupcake Challenge oktober

maandag 25 oktober 2010

De tweede online Cupcake Challenge zit er weer op. Dank jullie wel voor alle inzendingen. Ik ben sprakeloos van alle creaties. Jullie hebben het allemaal zo goed gedaan. Echt ik vind het helemaal geweldig!

OP NAAR DE WINNAAR VAN OKTOBER!
De winnaar isss...getrommellllll.....kandidaat nummer 5!!!!!!!!!! Gefeliciteerd Jolien!!
Je prijzenpakket zal zo spoedig mogelijk door Creacake en Loyoya's Kitchen worden verstuurd.


De nieuwe Cupcake Challenge met een nieuw stem systeem gaat van start op 1 november 2010 met een geweldig leuk thema.

8 reacties:

Nadine zei

En terecht! Vind het ontzettend vervelend voor de deelnemers die op een eerlijke manier aan (helaas onvoldoende) stemmen gekomen zijn.
Verder zou ik het fijn vinden als de stemmers naar de opdracht kijken. Zoals nu, hadden we de opdracht gekregen een thema-cupcake te maken, smaak is hierbij ondergeschikt. Er is hard gewerkt aan decoratie in het gegeven thema en daar zou naar gekeken moeten worden! Net als er naar de smaak gekeken moet worden in november als er weer een ingrediënt gegeven wordt.

Anoniem zei

Helemaal mee eens, maar gefeliciteerd hoor !!

Café Crème zei

Beste Nadine, Ik kan het maar ten dele met je eens zijn... smaak ondergeschikt bij een thema????? Integendeel zou ik zeggen! Juist dit thema 'herfst' bood ongelovelijk veel mogelijkheden voor de smaak, zoals de stoofpeertjes van N°6.
Natuurlijk is er hard gewerkt aan de decoratie en die speelt dan ook een rol. Maar, ik zou de cupcake die er volgens mij het mooist uitzag, niet willen eten...
Ieder zijn mening :)
Felicitaties aan de winnaar!

Anoniem zei

Ben werkelijk verbaasd dat er mensen zijn die proberen om op zo'n manier te winnen en het op die manier verpesten ! Ontzettend flauw !
Fijn dat er een ander stem-systeem komt, maar ik denk dat degene met de meeste fam/vrieden op hyves etc. sowieso de meeste kans maakt, maar dat zal je altijd houden....
In ieder geval ben ik er trots op dat ik mee mocht doen en wil iedereen bedanken die op mij gestemd heeft ( nr.4 ), de meeste daarvan kende ik niet dus daar voel ik me echt vereerd door !
Als laatste nog een felicitatie aan Jolien.

Groetjes Maaike. ( Marinina)

Denise zei

In ieder geval gefeliciteerd!

En een mededeling voor de site beheerders: Er zijn 3503 manieren om er voor te zorgen dat iedereen maar 1 keer kan stemmen. Voordat zoiets als dit wordt opgestart is lijkt het me nuttig om naar die mogelijkheden te kijken. Als je goed had nagedacht had je kunnen weten dat je met een brakke site dit soort fraude in de hand werkt.

Café Crème zei

Beste Denise
Heel hartelijk dank voor je erg constructieve reactie! Ik neem aan dat je de organisatrice een privé-mail hebt gestuurd met enkele van de 3503 manieren om het anders te doen!

Loloya: veel succes met de voorbereiding voor november !
Nicolette

Lisa zei

Ik vind de cupcake challenge een erg leuk initiatief, jammer dat het stemmen niet goed is gegaan. Eigenlijk zouden gewoon alleen de mensen moeten stemmen die hebben meegedaan (en dat je dan niet op je eigen cupcake mag stemmen). Dan krijg je een eerlijk overzicht en wint niet diegene die het meeste mensen weet te mobiliseren om te stemmen.

Anoniem zei

lisa, wie controleert dan of iemand op zijn eigen of andermans cupcake heeftgestemd.....

Een reactie posten