Hulp nodig voor de baking challenge

woensdag 19 januari 2011

Op Loyoya.nl staat een nieuw artikel over de nieuwe challenge.

Ik heb hulp nodig voor de nieuwe challenges. Ik ben een team aan het samenstellen voor het oprichten, beheren en jureren van de nieuwe challenges die in de nabije toekomst gaan plaats vinden.

Ga naar LOYOYA.NL voor meer informatie

Op Loyoya.nl nieuw nieuws over Holland's Cupcake Challenge

dinsdag 18 januari 2011

Op Loyoya.nl mijn persoonlijke blog heb ik een update over de Holland's Cupcake Challenge. Misschien vinden jullie het leuk om te lezen, zodat je weet wat er in de nabije toekomst gaat gebeuren.

xxx

Een triest bericht

zaterdag 1 januari 2011

Ten eerste wil ik iedereen een heel fijn en gelukkig nieuw jaar toewensen. 

Dit vind ik zo triest, maar ik moet de challenge staken voor nu. Ik heb te weinig inzendingen gekregen. Ik weet niet of dit is, omdat de maand december een drukke maand voor iedereen is. Of dat nu de challenge alleen voor Nederland was?

Echt ik zou het zo jammer vinden als ik de challenge definitief moet gaan stoppen. Ik dacht misschien moet ik verder gaan kijken dan cupcakes. Elke maand een ander soort banket? Vinden jullie dat misschien leuker.

Hierbij vraag ik om jullie hulp. Hebben jullie een leuk idee voor de challenge? Ik sta open voor alle suggesties.

Groetjes Loyoya

Verlenging challenge december

maandag 20 december 2010

Gezien het een drukke feest maand is en velen het nu zo druk hebben en graag zouden meedoen. Komende week wordt er natuurlijk lekker gebakken gezien het komend weekend kerst is. Voor deze maand kan je je kerst cupcake creatie t/m 31 december 2010 inzenden.

Buitenlandse deelnemers kunnen meedoen onder een voorwaarde

donderdag 9 december 2010

Dank jullie wel voor de emails die ik heb mogen ontvangen in verband met de challenges. Ik heb zitten brainstormen. Deelnemers die niet in Nederland wonen, maar wel een nederlands postadres hebben kunnen meedoen.

Ik hoop dat dit voor sommigen een uitkomst is.

Veel bakplezier,

Holland's Cupcake Challenge

Holland's Cupcake Challenge ronde 4

woensdag 1 december 2010


De vierde ronde van de cupcake challenge gaat vanaf vandaag van start. Dit keer gaan we voor een thema. Het thema is voor deze maand kerst. Maak er een feestelijke cupcake van. Vergeet niet dat de smaak even belangrijk is als de verschijning van je cupcake.

Jullie hebben 20 dagen de tijd om een heerlijke cupcake in te zenden. Het prijzenpakket komt morgen online.

Ondanks dat het deze maand een feestmaand is, heb ik toch een wat ongezellige mededeling. Gezien de verzendkosten hoog liggen voor het versturen van het prijzenpakket (voor het buitenland) en dat alles uit eigen zak komt (Loyoya en de sponsors van Holland's Cupcake Challenge) is het vanaf nu niet meer mogelijk om deel te nemen als je niet in Nederland woont. Ik wil iedereen bedanken vanuit België en Frankrijk die hebben deelgenomen in de vorige challenges. Ik vind het echt jammer, maar ik hoop dat jullie begrip hebben.

Holland's Cupcake Challenge wenst iedereen een geweldige december maand toe en geniet van bakken van al het lekkers :).

De winnaar van november

zaterdag 27 november 2010

Dank gaat naar alle stemmers, die de tijd hebben genomen om op alle verrukkelijke cupcakes van de maand november te stemmen. Er zijn maar liefst 652 stemmen binnen gekomen.

De poll was gisteren vroeger gesloten. Dit wat ik heel vreemd vond, gezien de poll ingesteld stond tot gisteravond middennacht. Ik zag later pas dat mijn blogspot ingesteld stond op de Amerikaanse tijd. Mijn excuses hiervoor. Hoe dan ook, de winnaar stond al ruim voor.

Het was weer een gezellige maand met de Sinterklaas cupcakes. Tijd om de winnaar bekend te maken. Natuurlijk konden jullie dit al aflezen via de poll. Toch doen we het even officieel, want dat is toch heel leuk.

De winnaar van de maand november issss.....:

Jolien!!!
http://joligateaux.blogspot.com

 
Gefeliciteerd je prijzen worden naar je toe gezonden en geniet ervan :).

Dit is wat de winnaar van november heeft gewonnen:

Creacake
Surprise pakket

Webshop CreacakeCupcakes taart & meer

Nijntje relief cutter set (2)

1-stuks cupcake plastic box rond 80 x 70mm, 5 stuks

Muffin / cupcake party nut cups polka dots baby pink 25st

Cupcake baking cups colorful hearts 50st

Cupcake Wrappers Baby, Cream 12st

12mm losse acryl strass steentjes, rond (Clear) 20st


Webshop Cupcakes taart & meerLoyoya's Kitchen 

Een vintage schortje


Website Loyoya's Kitchen