Winnaar cupcake challenge september

zondag 26 september 2010


De eerste cupcake challenge zit er op! Het was gezellig, spannend en uitdagend. De reacties waren overweldigend. De vele emails en de diverse blogs die ik gelezen heb, waren allemaal enthousiast. Echt dit had ik niet verwacht. Ik wil jullie allemaal bedanken voor het deelnemen en de stemmers, er waren meer dan 200 reacties. Grandioos! Ook op Hyves, had ik niet verwacht dat het zo zou gaan leven. Ik heb genoten en ik hoop jullie ook. Op naar de volgende ronde! Hierover bericht ik op 1 oktober.

Om de spanning een beetje op te voeren, ga ik nog niet vertellen wie er gewonnen heeft. Met 3 stemmen verschil staat op de tweede plaats Laura (kandidaat nummer 8)! Laura gefeliciteerd.

De eerste cupcake challenge is gewonnen doorrrrrr...tatarata!!! STIJNNNN (kandidaat nummer 4)! Gefeliciteerd Stijn. Je cupcake zag en ziet er verrukkelijk uit. Heel goed gedaan.


Graag wil ik ook alle sponsors bedanken, voor alle hulp en advies voor het organiseren van deze challenge.

Stem op je favoriete cupcake

dinsdag 21 september 2010

Dank jullie wel voor alle inzendingen. Stuk voor stuk zien ze er allemaal prachtig en heerlijk uit. Jullie hebben echt alles uit de kast gehaald om zulke geweldige cupcakes te bakken! Super.

Het stemmen gaat vanaf vandaag 21 september van start. Stemmen kan tot en met 25 september. De winnaar wordt bekend gemaakt op 26 september.

Hollands Cupcake Challenge wenst iedereen heel veel succes met de stemmen binnen halen.

Het stemmen gaat als volgt. Je kan je favoriete cupcake in de reacties onder deze post achter laten met het nummer van de desbetreffende kanditaat.

De winnaar van september wint het volgende prijzenpakket. Mogelijk gemaakt door onze geweldige sponsors:

Creacake

400 gram cupcake mix
24 marsepein anemonen
12 pricess cupcake wrappers
250 gram funcakes marsepein paars
Kaarjes rose
Pareltjes roze
En decoratiegel 1 tube

Webshop CreacakeLoyoya's Kitchen 


Een vintage schortjePatchshopgirl
Cupcake gummetjes

Webshop PatchshopgirlZoetiteit
1 x cupcake zakdoekjes
1 x lipbalm Wildberry Cupcake
1 x cupcake tandenfloss
1 x biscuitgummetje
1 x chocokoekiegum

Webshop Zoetiteit

Holland's Cupcake Challenge wenst iedereen veel plezier tijdens het bakken.

Kandidaat  nummer 1

Naam: Mirtje
Naam en beschrijving cupcake: Twix Crunch Cupcake: Vanille Cupcake gevuld met Karamelsaus met een Crunchy Twix Karamel Botercrème, ondergedompeld in gesmolten Melkchocolade!


Kandidaat nummer 2

Naam: Diana
Link artikel:http://lovely-kiss.nl/160-mars-cupcakejes-2/
Naam en omschrijving cupcake: Mars cupcakeje. Heerlijk vanilliecakeje met een stukje mars erin en om af te maken een marsbotercrème.


Kandidaat nummer 3

Naam of nickname: Analosa
Link artikel: http://analosablog.blogspot.com/2010/09/chunky-cupcake.html
Naam en omschrijving cupcake: Chunky Cupcake, chocolade cupcake met kitkat chunky's.


Kandidaat nummer 4Naam: Stijn
Naam en omschrijving cupcake: Mijn cupcake is een chocolade-caramel-candybar cupcake! Het is een donkere chocolade cupcake, gevuld met een zachte gesmolten rolo-vulling, daarna bedekt met een laagje ganache van zwarte chocolade. Als frosting heb ik gekozen voor een   toblerone boterroom met een "drizzle" van caramel fudge en enkele verkruimelde Maltezers. Als topper heb ik simpelweg gewoon gekozen voor een Maltezer-bolletje.


Kandidaat nummer 5 


Naam: Cafecreme-n
Beschrijving : 
Een luchtige cupcake met pinda's gecompleteerd met een pindakaas-noga en een chocolade-topping.


Kandidaat nummer 6
Naam: Klaartje
Link artikel: http://koekjeshoek.blogspot.com/2010/09/hollands-cupcake-challenge-mijn.html
Naam en omschrijving cupcake: Ik heb een Maltezer cupcake gemaakt. Ik heb dus het "candybar" concept een beetje breed geïnterpreteerd en hoop dat ook Maltezers een goedgekeurd ingrediënt is (ik zag ook m&m's op de foto, dus daarom dacht ik dat 't wel ok ging zijn). Mijn cupcake is een chocolade cupcake met vanbinnen twee of drie Maltezers meegebakken in het deeg. Bovenop zit er een toef boterroom en een gewone Maltezer. In de boterroom zitten er stukjes gecrushte Maltezer. Heel de cupcake is lekker smeuïg door de boterroom, lekker chocolade door het cakeje zelf, maar ook door de melkchocolade van de Maltezers in de boterroom. En daar nog eens bovenop vind je ook wat koekjescrunch en caramelsmaak in én de boterroom en het cakeje. Ik vind hem zelf héérlijk natuurlijk.


Kandidaat nummer 7Naam: Paula
Omschrijving: Een vanille cupcake met stukjes Mars en de topping is gemaakt van gesmolten Mars.


Kandidaat nummer 8


Naam : Laura Kieft (van Laura's Bakery)
Link artikel: http://laurasbakery.blogspot.com/2010/09/toblerone-cupcakes.html
Naam en omschrijving: Ik heb toblerone cupcakes gemaakt. Door het beslag heb ik gehakte amandelen en stukjes toblerone gedaan. De toef en vulling is een botercreme die ik op smaak heb gebracht met cacaopoeder en tobleroneschaafsel.


Kandidaat nummer 9
Naam: Marjolein
Omschrijving: Ik heb (speculaas)kruid/(kitkat)chocolade cupcakes gebakken. Door die (speculaas)kruidmix heb ik gesmoltenchocolade gedaan, en een bramenbotercrème bovenop de cupcakes gedaan. Over die botercrème zit dan verkruimelde kitkat, en ze zijn echt super lekker! Ik heb een favoriete cupcake erbij.


Kandidaat nummer 10


Naam: Femke
Link artikel: http://kvzkookblog.blogspot.com/2010/09/bounty-cupcakes.html
Naam en omschrijving: Ik gebruike het beslag voor een vanille chocolate chip muffin en verwerkte daarin fijngehakte stukjes Bounty. De cupcake's heb ik gevuld met fudge en gedecoreerd met een laagje pure chocolade en bestrooid met wat geraspte kokos. Om de cupcake helemaal af te maken een heerlijke malteser met kokostopping erop!